A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОЗ "Стасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Башкирцевої"
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мобільний клас безпеки

З огляду на сучасні реалії в Україні створені мобільні класи безпеки. Цей проєкт впроваджує Національна поліція спільно з ДСНС. Мобільний клас безпеки – це спеціально оснащений транспортний засіб, у якому будуть навчати українців, зокрема дітей, правилам безпечної поведінки під час війни. А саме: - мінно-вибухові предмети, - домедична допомога, - правила поводження на воді, - правила поводження на вулиці, - правила дорожнього руху та інше. Сьогодні такий мобільний клас безпеки завітав до нашого навчального закладу. Учні 6-7 класів, були активними учасниками цих навчань. Їх об'єднали у три команди і розмістили по локаціях - "Мінна безпека", "Протипожежна безпека" та "Правила дорожнього руху". На жаль, оголошена тривога внесла свої корективи. Всі учасники освітнього процесу були змушені перейти в укриття. Але і тут робота продовжилася. Учні 9-11 класів уважно прослухали інформаційно-просвітницьку лекцію "Мінна безпека". Дякуємо за проведену роботу провідному інспектору ВТБ УЗНС ГУ ДСНС України в Полтавській області старшому лейтенанту сл. ЦЗ Миколі Павловському, провідному інспектору ВЗНС ПРУ ГУ ДСНС України в Полтавській області старшому лейтенанту сл. ЦЗ Роману Феньку, інспектору ЮП Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області капітану поліції Олександру Іванцю.

17:59 17.01.2024

Всеукраїнські змагання "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

В рамках Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", з метою популяризації видів спорту та здорового способу життя у нашій школі були проведені змагання з волейболу збірних команд різних вікових категорій. Переможців та учасників нагороджено кубками та грамотами. Зимові канікули - це час для відпочинку та спортивних розваг.

15:45 04.01.2024

Завершення 1 семестру

З метою забезпечення якісного та організованого завершення 1 семестру 2023-2024 навчального року в нашому навчальному закладі було проведено урочисту лінійку. На ній було відзначено та нагороджено солодкими пакунками -ВІДМІННИКІВ: Калініченка Макара, Курзанцева Нікіту, Хірамонову Каміллу, Чередніченко Катерину, Гнойового Артема, Шутку Данила, Овчаренко Поліну, Солонаря Захара, Титара Тимофія, Моргунця Павла, Сопрун Поліну, Кравченко Аннну, Тютюнник Наталію, Кірілова Владислава, Колісник Мілану, Білаш Майю, Тихомирову Вікторію, Йощенко Інну, Дзюбан Анну, Медведську Анастасію, Карпенко Марію, Сушко Єлизавету, Шинкаренко Ангеліну, Стеценко Анастасію, Заїку Марію, Калатур Кароліну; - ПЕРЕМОЖЦІВ ПРЕДМЕТНИХ ОЛІМПІАД: Головатюкову Маріанну (ІІІ місце - укр.мова), Заїку Марію ( ІІ місце - укр.мова), Калатур Кароліну ( ІІІ місце - укр. мова), Карпенко Марію ( ІІІ місце - англ.мова), Дзюбан Анну ( ІІ місце - нім.мова), Шинкаренко Ангеліну ( ІІ місце - історія), Неділька Сергія ( ІІ місце - труд.навчання), Миценко Валентину ( ІІ місце - конкурс ім.Т.Шевченка); - УЧАСНИКІВ ПРЕДМЕТНИХ ОЛІМПІАД: Тютюнника Федора, Заболотного Вадима, Йощенко Інну, Горященко Дарину, Бур'яна Іллю, Сушко Єлизавету, Житника Івана, Овчаренка Владислава, Крісько Катерину, Винника Олега, Лунгу Вероніку, МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ім.Т. ШЕВЧЕНКА - Медведську Анастасію, МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКР.МОВИ ім ПЕТРА ЯЦИКА - Пучкову Олександру, Лимаренка Ігора, Заєць Олександру; - ВЧИТЕЛІВ, за сумлінну працю, навчання та виховання підростаючого покоління: Безноса Віктора Васильовича, Батир Любов Василівну, Матюха Олександра Володимировича, Кавеленову Тетяну Вікторівну, Балаусяк Крістіну Василівну, Безноса Володимира Васильовича, Йощенка Валерія Григоровича; - ВОЛЕЙБОЛЬНУ КОМАНДУ: Мосієнко Яну, Бакушину Кіру, Козирецьку Дарію, Крісько Катерину, Дзюбан Анну, Стеценко Анастасію, Карпенко Марію; - НАЙКРАЩОГО СПОРТСМЕНА ШКОЛИ - Неділька Сергія; - НАЙКРАЩОГО ФУТБОЛІСТА ШКОЛИ - Тютюнника Федора; - АКТИВІСТІВ ШКОЛИ: Крісько Катерину, Гингу Олександру, Заливадну Камілу, Белькова Назара, Овчаренка Владислава, Шинкаренко Ангеліну, Калатур Кароліну, Бондаренко Вероніку. Висловлюємо подяку за вашу старанність та зусилля, які ви вкладаєте у своє навчання. Здобуті знання та вміння є важливими для вашого майбутнього, тому продовжуйте розвиватися та досягати нових вершин. Бажаємо вам успіхів у навчанні та всіляких звершеннях!

16:40 27.12.2023

Різдвяне свято

В цей буремний час, коли мужні воїни стоять на захисті нашої Батьківщини та миру, в глибині душі народжується непереборне бажання вірити в диво. Особливо на нього чекають діти. Сьогодні наші молодші школярі зустрілися з казкою - різдвяними пригодами Міккі Мауса. Навіть масштабна повітряна тривога не завадила цій зустрічі. Адже вона відбулася в укритті школи. Діти активно допомагали героям казки, підказували, танцювали, аплодували, в цілому, робили все, щоб диво сталося! І, як нагороду, всі отримали солодкі подарунки! Дякуємо команді BEUS за створення чудової атмосфери та віри, що дива трапляються!

15:35 25.12.2023

Всесвітній день української хустки

Українська хустка ― це не лише головний убір жінки, але й важлива сімейна реліквія, яку передавали з покоління в покоління. Це давній символ жіночої душі, кохання та вірності. Вона здавна вважалася оберегом та символом патріотизму, свободи та любові. Сьогодні учні нашої школи мали можливість побачити, як на перший погляд, звичайний елементу гардеробу можна перетворити на вишукану прикрасу. Всесвітній день української хустки ― це не просто ще одне свято в календарі, а важливий внесок у збереження та популяризацію нашого національного надбання.

15:21 07.12.2023

"Козацькі розваги"

Змагання "Козацькі розваги" присвячені Дню Збройних Сил України

16:09 06.12.2023

День Збройних сил України

6 грудня — День Збройних сил України й День Святого Миколая. В нашій школі цей день був надзвичайно насиченим

16:05 06.12.2023

Свято Святого Миколая

За традицією, щороку Святий Миколай готує приємні та смачні подарунки всім слухняним дітям. Сьогодні він теж не забарився привітати наших школярів. А пакунки із солодощами йому передав наш постійний спонсор - ТОВ "СТАСІ НАСІННЯ" (Директор Турчинов Олексій Євгенійович.) Щиро дякуємо за турботу та подаровану радість дітям! Треба бачити ці оченята та посмішки на обличчях! Тож бажаємо нашим меценатам доброї дороги до успіху, неймовірного розвитку і втілення самих сміливих планів у мирному майбутньому!

15:00 06.12.2023

Міжнародний день волонтерів

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Сьогодні в Україні до волонтерів ставляться по-особливому. Адже після 24 лютого 2022 року волонтерський рух показав усьому світові, що це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання. До нашого закладу завітала одна із волонтерів громади - Марина Сергіївна Кладухіна, яка поділилась досвідом, як кожен може стати волонтером. Висловлюємо подяку за вашу титанічну працю, нехай усі добрі справи неодмінно будуть винагороджені. Завдяки вашому внеску Україна стрімко долає важкі перепони та рухається до перемоги.

16:55 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора