A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОЗ "Стасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Башкирцевої"
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ярмарок "Спільними зусиллями до Перемоги!" 

13 жовтня у нашому закладі відбулася доброчинна подія, яка об’єднала учнів, батьків та працівників школи. Щоб підтримати наших захисників у цей надзвичайно важкий час та виховувати у дітей почуття патріотизму та відповідальності, було організовано ярмарок "Спільними зусиллями до Перемоги!"  Від смаколиків ломилися столи і всі бажаючі мали змогу і продати, і купити щось на свій розсуд, або ж просто зробити свій внесок у скриньку. Всього виручено 11050 гривень. У понеділок на загальній лінійці оголошено результат ярмарку та відзначено найактивніших учасників - учнів, батьків та класного керівника Олефір Н.Г. 4 класу, особисто ученицю 7 класу Кругляк Анастасію та працівницю школи Шевченко В.М. Подяки вручала запрошена на захід волонтерка Марина Кладухіна. Їй були передані кошти та малюнки.

17:12 16.10.2023

Зустріч із інспекторами ювенальної превенції

З метою протидії негативним проявам у підлітковому середовищі, запобігання правопорушенням, злочинності та захисту інтересів дітей в умовах воєнного стану, а також з метою інструктування здобувачів освіти щодо їх дій у випадках пожежі, виявленні вибухонебезпечних предметів, поводження поблизу водойм і т.д. у закладі відбулася зустріч із інспектором ювенальної превенції Диканського ВП Олександром Іванцем та провідним інспектором ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській обл. Романом Федько. Спеціалісти наголосили, що існують загальні принципи безпечної життєдіяльності, які можна звести до формули: «Передбачати, запобігати, діяти».

16:07 11.10.2023

Всесвітній день психічного здоров'я

Ментальне здоров'я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником. З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблем психічного здоров'я 10 жовтня (Всесвітній день психічного здоров'я) у нашому навчальному закладі було проведено просвітницько-профілактичні заходи спрямовані на допомогу здобувачам освіти впоратися зі стресом, емоційно налаштуватися на урок, на плідну роботу, а також сприянню атмосфери емоційного відновлення та психоемоційного комфорту.

17:49 10.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

З метою покращення психологічного стану у дітей під час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин та відповідно до статті 6 Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" та за ініціативи БО "Щаслива лапа" в період з 4-11 жовтня 2023 року традиційно наша школа долучилась до проведення "ІV Міжнародного уроку доброти", присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин (відзначається 4 жовтня). Для учнів 1-11 класів було проведено інтерактивні заняття, просвітницько-виховні заходи та вікторини ( "Ми з тобою однієї крові", "Ми - друзі тварин", "Наші улюблені домашні тварини" та ін.) щоб сприяти уважному, доброму ставленню до тварин, співчуття до них, бути їм корисними, надавати їм допомогу, покращувати якість життя тварин.

19:44 09.10.2023

Зустріч з представниками 5 відділу Полтавського РТЦК

У рамках заходів з військово-патріотичного виховання учасників освітнього процесу 6 жовтня 2023 року представники 5 відділу Полтавського РТЦК ( Капітан Дзюба Олександр Панасович - інструктор з вогневої підготовки та старший сержант Біляєв Віталій Вікторович - міжнародний інструктор з тактичної медицини) провели практичне заняття для учнів 8 та 10 класів. Набуті знання та навички можуть стати в нагоді у найбільш неочікуваний момент. Тож дякуємо нашим гостям за науку!

16:41 06.10.2023

Зустріч фахівців з КУ „Інклюзивно-ресурсного центру”

Відбулася зустріч фахівців з КУ „Інклюзивно-ресурсного центру” Диканської селищної ради та працівників школи, які безпосередньо працюють з дітьми з ООП. Під час зустрічі обговорили питання, що стосуються функцій асистента вчителя, нормативно-правові документи. Зустріч була пізнавальною та продуктивною. Сподіваємось на майбутню тісну співпрацю.

16:36 04.10.2023

Подяка нашим Захисникам

У наш тривожний час, ми кожен день повинні пам'ятати і дякувати тим, хто тримає над нами мирне небо. Напередодні Дня захисників і захисниць України у нашому навчальному закладі пройшло ряд заходів на національно-патріотичну тематику. А саме: - створення дошки подяки "Крила вдячності ЗСУ" ( 6 клас); - презентація на тему "Очі янголів у формі ЗСУ" ( 9 клас); - перегляд та обговорення фільму "Жах, який важко уявити. Бригада" ( 10-11 класи).

15:27 03.10.2023

День працівників бібліотек

Велика подяка всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. Натхненно пропагують читання , а ти самим і культуру та мудрість поколінь. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

17:25 30.09.2023

День вчителя

Вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякую вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем вчителя!

19:14 29.09.2023

110-річчя освіти в Стасях

Школа… Скільки в цьому слові зібрано! Тут пам’ять про криві літери і цифри, спогади про перше кохання і вірну дружбу. Тут кожен проходить шлях від становлення першокласника до гідного юнака чи юнки. Вітаємо з 110-річним ювілеєм нашу Стасівську Школу. Нехай в її класах діти здобувають важливі знання, роблять великі відкриття, постійно дізнаються про щось нове і цікаве, проводять з чудовими ідеями своє дозвілля. З ювілеєм тебе, наша Школо! Дякуємо за тепло і любов, які ти даруєш дітям, вчителям, адміністрації, батькам і всім працівникам, бажаємо усім міцного здоров’я і нескінченного щастя. Нехай твої двері завжди будуть відчинені для добра і радощів, а знання, які ти даєш, несуть лише користь усім добрим людям світу! Миру тобі і процвітання на довгі-довгі роки!

18:18 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора