A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОЗ "Стасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Башкирцевої"
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святом Державного Прапора!

Золотий як жито і як небо синій. Наш. Унікальний. Ні в кого не запозичений. Пройшов довгий шлях перед тим, як стати державним символом України у 1992 році. А зараз став символом нескореності для усього світу. Державний Прапор України. Найгарніший. Найдорожчий. Найрідніший. Дякуємо українським воїнам за те, що саме він майорить над нами. Зі святом Державного Прапора! Переможемо!

17:11 23.08.2023

Про проект " Діємо для здоров'я"

Нещодавно фонд шкільної бібліотеки опорного закладу"Стасівська ЗОШ І - ІІІ ст. ім. М. Башкирцевої" поповнився новою літературою. Участь в українсько - швейцарському проекті " Діємо для здоров'я" і сприяла можливості отримати пізнавальну і корисну літературу як для малечі, так і для підлітків, юнацтва та дорослих читачів. Понад 40 книг різнопланового спрямування будуть активно допомагати нашим читачам пізнавати свій організм, підкажуть як поводити себе у перехідному віці, про те, як доглядати за зубами, як уберегтися від вірусів та дбати про покращення свого імунітету, наголосять на перевагах здорового способу харчування, застережуть від надмірного використання гаджетів, підкажуть як боротися зі стресами, про те як вижити й перемогти під час бойових дій, а ще як подбати про майбутні покоління й про збереження екосистеми на планеті. Пояснять, що приховує аутизм, як сприймати і розуміти дітей з особливими потребами та допомогти їм адаптуватися в соціумі. Висловлюємо щиру вдячність пані Люсьєні Шум за надану можливість долучитися нашим читачам до порад міжнародних фахівців і використовувати подаровані книги на користь здоров'ю.

18:07 08.08.2023

Дівчатка вибороли одне перше місце і найвищу відзнаку – гран-прі

Старша група зразкового танцювального колективу “Яскраві барви” Стасівського сільського будинку культури взяла участь у Міжнародному фестивалі мистецтв “Берега талантів” в болгарському місті Кітен. Було дуже багато учасників з яскравими номерами. Старша вікова категорія (16-17 років) представила 2 народно-сценічні танці. Дівчатка вибороли одне перше місце і за інший танець отримали найвищу відзнаку – гран-прі.

19:59 21.06.2023

Святкове вручення свідоцтв випускникам

Майбутнє починається сьогодні!  Цього свята немає в жодному календарі, але про нього всі знають і з нетерпінням чекають!  Сьогодні, в нашому навчальному закладі, відбулося святкове вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Навіть повітряна тривога не завадила привітати випускників 11 класу зі святом!  Бажаємо їм мирного неба, щасливої життєвої дороги та успіхів у подальшому самостійному житті!  Дякуємо нашим захисникам - Героям! Завдяки Вам ми можемо привітати майбутнє нашої країни та провести їх в доросле життя!  Слава Україні! Героям Слава!

18:02 15.06.2023

Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту не оминуло і наших 9 класників. Для когось навчання в нашій школі продовжується, а хтось вже вирішив іти в доросле життя і здобувати собі професію. Вся шкільна родина щиро вітає дев'ятикласників та бажає міцного здоров'я, наснаги і Перемоги, сил та витримки, здійснення мрій у мирній, незалежній та вільній Україні!  Слава Україні! Героям Слава

15:09 14.06.2023

День вшанування пам’яті дітей

4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Лише з дня повномасштабного вторгнення армії рф на територію України внаслідок збройної агресії росії загинуло 484 українські дитини. Кількість загиблих від війни дітей уже переважає саму кількість днів, скільки триває ця повномасштабна війна. За 466 днів – на кожен день випадає смерть дитини. І це один із найстрашніших підрахунків, який може вести держава. “Діти війни” - це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати і врятувати. Кількісні показники щодня оновлюють правоохоронні органи. https://childrenofwar.gov.ua/

16:07 04.06.2023

Свято Останнього Дзвоника

Ось і відзвенів останній шкільний дзвінок в цьому році у нашому навчальному закладі. І хоча це свято таке приємне та веселе, але для наших випускників воно останнє в їхньому житті. Вони вже ніколи не повернуться сюди дітьми, не сядуть за парти і не почують шкільний дзвінок. Теплом і турботою огортали їх перша вчителька - Олефір Наталія Григорівна та класний керівник - Ільїна Інна Вікторівна.  Для всих нас це був важкий рік. Війна. Повітряні тривоги. Перебої зі світлом. Але ми вистояли! Ми змогли достойно пройти цей рік, докласти максимум зусиль щоб наше навчання було легким та веселим.  Та наше свято було присвячене не лише Останьому дзвонику, сьогодні міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. Початок літа - це пора відпочинку, канікул та веселощів. Тому ми хотіли розважити наших учнів на максимум.  Компанія "Vital" - привітала всіх смачнющим морозивом (https://www.facebook.com/vitalicecream). Велика подяка Богдану Мотляку!  Дякуємо випускнику нашої школи - Андрієві Гордієнку за надану чудову можливість нашим дітям відчути себе справжніми художниками та творцями колективної картини!  Дякуємо дівчаткам Вікторії Славко та учениці 10 класу Кароліні Калатур за аквагрим для всіх бажаючих. А також, великої популярності набувають фешн - косички у виконанні Богдани Тупкало, яка вміло та витончено прикрашала наших чарівних дівчат.  І не вистачає слів описати ті малюнки, які лишили діти на асфальті. Це просто шедеври! Теплі, літні та обов'язково патріотичні. Бо ж кожна дитина знає, розуміє і дякує за новий світанок - ЗСУ! Які охороняють наше дитинство, наше життя та нашу Україну!   Слава Україні! Героям Слава!

17:55 01.06.2023

Квест "Ми за здоровий спосіб життя"

А ми продовжуємо прививати дітям любов до спорту. Тому сьогодні для учнів нашої школи ми провели квест "Ми за здоровий спосіб життя". Учасники змогли показати свої вміння у витривалості, спритності та ерудиціїі. Всі учасники отримали заряд енергії та гарний настрій. Дякуємо учасникам та організаторам.

17:51 30.05.2023

Бесіда про права

Сьогодні до нас знову завітала завідувач сектору "Диканське бюро правової допомоги" відділу безоплатної правової допомоги Полтавського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Людмила Олександрівна Маценко, щоб розказати нашим учням про те, як важливо знати і захищати свої права. Дякуємо за інформативну бесіду

16:46 30.05.2023

Квест "Знавці України"

Я думаю, що всі погодяться з твердженням "Люблять Батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що своя!". Основним завданням, що стоїть зараз перед нашим педагогічним колективом: -поглиблювати знання учнів про історію, культуру, звичаї та традиції рідного краю; -розвивати увагу, логічне й образне мислення, творчу уяву; -виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики та української народної спадщини; -формувати інтерес до вивчення нових інформаційних технологій; -формувати вміння працювати у команді.  І скориставшись нагодою, гарною погодою та завершенням навчального року - для наших молодших школярів, ми провели квест "Знавці України". Всі учасники отримали гарний настрій, закріпили свої знання та весело провели час на подвір'ї.

17:39 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора