A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ОЗ "Стасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.Башкирцевої"
Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Заходи у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля" спрямовані на інформування людей про проблему СНІДу – його поширення та боротьби з ним. (1 грудня вважається Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом).  Нехай цей день стане нагадуванням про важливість здоров’я та спільної боротьби зі СНІДом!

15:51 01.12.2023

Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. Трагічні події та злочини того часу демонструють: жива пам'ять надзвичайно важлива. Наш народ сильний і незламний, завдяки нашій історичній пам’яті. У нашому навчальному закладі також пройшов ряд тематичних заходів, як заклик до нинішніх поколінь українців не забувати про трагедії народу минулих років і робити все від нас залежне, щоб ці страшні сторінки в історії українського народу ніколи не повторилися.

16:42 24.11.2023

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013-2014 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Цього дня і у нашій школі були проведені заходи, бесіди, інформування, перегляд документальних тематичних фільмів.

17:41 21.11.2023

Відбірні змагання з волейболу

Відбірні зональні змагання Кубку Територіальної організації ГО ВФСТ ,,Колос" серед жінок з волейболу м. Зіньків

16:34 20.11.2023

Всеукраїнський тиждень безпеки руху

У рамках Всеукраїнського тижня безпеки руху в нашому навчальному закладі було проведено цикл заходів із відпрацювання практичних навиків поведінки у разі надзвичайних ситуацій, безпечної поведінки на дорогах, попередженню дитячого травматизму, виявлення мінно-вибухових предметів. Головний акцент був зроблений на популяризацію дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів. Наше життя та здоров'я - це наша відповідальність!

16:30 17.11.2023

Руханки - життєва необхідність

Руханки - вид спортивної діяльності, який користується популярністю серед учнів нашої школи. Така активність можлива не тільки на уроках фізичного виховання, а й будь-яких інших. Всього кілька хвилин цієї корисної звички додають бадьорості і настрою на цілий день.

16:26 14.11.2023

Вибороли "срібло" на обласних змаганнях

Юні спортсменки із опорного закладу “Стасівська ЗОШ І-ІІІ ст. імені Марії Башкирцевої” представляли нашу громаду на обласних змаганнях команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти з волейболу серед дівчат 2007-2008 років народження і вибороли "срібло"!

15:22 10.11.2023

День української писемності та мови

27 жовтня  відзначається День української писемності та мови. Головна традиція свята - загальнонаціональний радіодиктант для всіх бажаючих. Ця акція була створена для популяризації української мови та проводиться вже не один рік поспіль. Найбільший україномовний флешмоб щоразу об’єднує сотні тисяч українців у всьому світі. Наш навчальний заклад шанує традиції, тому ми охоче долучилися до написання Радіодиктанту "Дороги України", його авторкою стала поетеса, перекладачка, авторка прозових творів, лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко, а зачитав зі студії актор і театральний режисер Олексій Гнатковський #пишеморазом. Всеукраїнський радіодиктант національної єдності - традиційна щорічна загальнонаціональна акція, присвячена українській мові проведена сьогодні, 27 жовтня 2023 року. Це своєрідний флешмоб - акція єднання навколо рідної мови. Школярі, читачі нашої бібліотеки, долучилися до написання радіодиктанту і цьогоріч.

18:18 27.10.2023

ДЕНЬ ГАРБУЗА

Похмурий осінній день  будь у кого може викликати такий же і настрій. Але тільки не у наших учнів! Переступивши поріг нашої школи одразу потрапляєш в теплу і затишну атмосферу, яку створили яскраві, пишні гарбузи на запашному сіні.  Сьогодні у школі ДЕНЬ ГАРБУЗА! Прихильників цього смачного помаранчевого плоду багато в різних країнах світу. За його поживні властивості та багате культурне значення, гарбуз займає особливе місце в багатьох серцях і традиціях. Гарбуз - стародавній український символ. Гарбуз - є символом достатку, а його насіння- символ родючості.  До того ж гарбуз - чемпіон серед овочів за вмістом заліза, а значить, любителів гарбуза можна дізнатися по хорошому кольору обличчя і веселому настрою.

16:14 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора